Ваш партнер вже більше трьох десятиліть.

Важко уявити собі світ без нас.
News

roda computer GmbH, Німеччина та Comrod Communication AS, Норвегія оголошують про стратегічне партнерство

Comrod розширює свою діяльність, підписавши угоду про співробітництво з roda.  У ній йдеться про розповсюдження індивідуальних та стандартизованих продуктів електроживлення для найрізноманітніших вимог німецького ринку.

Керуючий директор roda Мартін Берч, Франк Шольц та менеджер відділу Юрген Мец дуже задоволені можливостями, запропонованими спільною угодою з Comrod.
"Ультразміцнені джерела живлення Comrod - це ідеальна відповідність для високоефективних комп'ютерних та мережевих продуктів Roda у військовому застосуванні. Ми раді бути частиною системних рішень roda", - сказав Матіас Дібвік, головний комерційний директор Comrod.

Ультра-міцні, високоефективні зарядні пристрої та джерела живлення Comrod забезпечують максимальну продуктивність та сертифіковані за найвищими військовими стандартами. Одним із прикладів є кваліфікований IP67 Compact2400. "В 11 кг і 19"/2 зовнішніх розмірів при потужності 2400 Вт, він другий у своєму класі", - говорить Арне Сиверсен, віце-президент підрозділу Comrod Power. "Блок живлення на основі програмного забезпечення може бути адаптований практично до будь-якого додатку або заряду будь-якої технології акумулятора."

Кілька джерел живлення можна підключати паралельно для створення масштабованих рішень щодо розподілу навантаження для живлення та зарядки акумуляторів всередині або зовні бронеавтомобілів та командних пунктів.