Ваш партнер вже більше трьох десятиліть.

Важко уявити собі світ без нас.

AFCEA 2019 – roda готова оцифрувати збройні сили!

З метою оцифрування збройних сил, roda демонструє відповідне, і тепер доступне, та надійне обладнання для мобільного використання. Ноутбук "Rocky" з багаторічною історією видозмінився у нову модель.  Новий Rocky RK12 5-го покоління в тому ж форм-факторі (FFF) тепер є невід'ємною частиною FüInfoSysH Бундесвера! Однак у цьому поколінні платформа Intel® Core ™ i7 Skylake.

У комплектації є спеціальні  міні USB-концентратори та комутатори Techaya. У портативному сегменті 5 "DF8A з Android 7.1.1. і 7-дюймовий Panther DE13 - також як і RK12 - з платформою Skylake.

Надійні високопродуктивні сервери (до 40 Core Xeon) у форматі WESTEK UK 19 дюймів можуть бути використаними як для портативних, так і для стаціонарних операцій. З BREXIT або без нього, ці продукти залишаться невід’ємною частиною портфоліо roda.
Особливо на скандинавському та американському ринках популярність виробів компанії MilDef AB, Швеція, 19 "/ 2, зростають. Загартовані маршрутизатори, (VoIP) комутатори, комп'ютери та сервери, ідеально підходять для інтеграції в умовах економії місця та у інших нестандарних ситуаціях.

Оцифрування збройних сил також супроводжується зростанням попиту на кваліфіковані джерела живлення. Зокрема, в інтеграцію автомобілів німецького споживача VG96916-T5, системи електропроводки наземних транспортних засобів, на які слід звернути увагу. Тут Roda позитивно себе позиціонує зі своїм останнім ROD. Нові адаптери 120/220 Вт постійного струму / постійного струму доступні для п’яти вихідних напруг у тому ж форм-факторі з двома виходами постійного струму, якщо потрібно. Портфель комплектується інвертором постійного струму / змінного струму потужністю 1 кВт для подачі 230В пристроїв на зарядні пристрої 80А від Comrod.

Наступним етапом розвитку станції roda CommonCrew (roCCS) в міжнародному стандарті GVA / NGVA стане 12-дюймовий дисплей, а також вже введені дисплеї 10-24 "(для транспортних засобів).