Ваш партнер вже більше трьох десятиліть.

Важко уявити собі світ без нас.
News
News
News

Співпраця з Techaya - мініатюрні комутатори та маршрутизатори з Ізраїлю

Маючи два рамкових контракти ("захищені ноутбуки" та "захищені компоненти ІТ"), roda є важливим партнером Бундесвера з оснащення надійних ІТ рішень.

TECHAYA є провідним розробником та виробником надійних комунікаційних рішень на основі MIL-STD для наземних, повітряних та морських додатків. Повна лінійка комутаторів, маршрутизаторів, USB-концентраторів та медіа-конвертерів Ethernet розроблена для задоволення надзвичайних екологічних вимог та якості, для мобільних військових систем, великих та малих безпілотних літальних апаратів. Компанія приділяє особливу увагу мініатюризації компонентів.

"Ізраїльський виробник Techaya ідеально вписується в наше портфоліо, разом ми можемо зосередитись на спільних рішеннях для міцного обладнання?", - каже керуючий директор Франк Шольц. "Techaya схожа на roda і фокусується на оборонній промисловості та специфічних потребах налаштування. Компактні 19-дюймові / 2-мережеві продукти нашого шведського партнера MilDef AB, які вже пропонуються, витримані в межах чіткої стратегії форм-фактора. У TECHAYA є додаткові можливості для зменшення навантаження насамперед "на солдата".

"Найменший 4-портовий вимикач, сертифікований MIL-STD, важить всього 130 грам, а розміри 82х52х26 мм є такими ж, як і візитна картка", - сказав Зак Сухер, менеджер з розвитку бізнесу Techaya. "Ми активні у всьому світі, але відносно невідомі в Європі! Тож закономірно було організувати дистрибуцію roda за допомогою чудової торгової мережі".