Ваш партнер вже більше трьох десятиліть.

Важко уявити собі світ без нас.
News

roda придбала акції компанії WESTEK

Німецький спеціаліст з виробництва захищеного оборонного ІТ-обладнання roda computer GmbH придбав акції компанії WESTEK TECHNOLOGY Ltd (Великобританія)

Після багатьох років міцного торгового партнерства з компанією Westek Technology Ltd., яка спеціалізується на високопродуктивних захищених комп'ютерних платформах на замовлення, roda може підтвердити завершення придбання компанії Westek Technology Ltd. (100% акцій).

Завдяки цьому придбанню roda Computer зміцнює і розширює свій портфель продуктів і можливості розробки, розширюючи свій асортимент високопродуктивними інтегрованими системами, спираючись на багаторічну спадщину roda як глобального постачальника перевірених рішень в рамках оборонних програм.

Однією з багатьох ключових можливостей Westek Technology, яка посилить партнерство, є розробка та виробництво високопродуктивних надійних ІТ-продуктів з рідинним та вентиляторним охолодженням. Це партнерство також забезпечить новий доступ до пріоритетних географічних ринків і синергію компетенцій та можливостей.

Разом roda Computer та Westek Technology стануть більш потужною силою у забезпеченні індивідуальних надійних ІТ та електронних систем для оборонних програм збройних сил як на внутрішньому, так і на міжнародному рівні.

WESTEK Technology Ltd. залишиться незалежною і зможе стимулювати свій розвиток завдяки цьому важливому кроку.

"Це стратегічне придбання має великий сенс для всіх сторін і принесе синергетичну додану вартість як всередині компанії, так і для наших глобальних клієнтів. Я надзвичайно пишаюся тим, що Вестек приєднався до сім'ї Рода, і з нетерпінням чекаю реалізації можливостей для обох організацій, які вже приносять реальну користь світовому ринку, що неминуче збільшиться і прискориться, коли ми об'єднаємо наші зусилля. Це великий крок вперед в історії нашої організації, який посилить успіхи, досягнуті бізнесом для створення дивовижного досвіду для всіх, хто співпрацює з Westek Technology, а тепер і з roda Computer", - говорить Джеймс Піклз, керуючий директор Westek Ltd.

Мартін Берч, засновник і генеральний директор roda computer, додав: "Дуже приємно співпрацювати з цією високомотивованою командою у Westek, і ця команда буде гарантом подальшого зростання. Я дуже оптимістично дивлюся на наше спільне майбутнє. З Джеймсом Піклзом на посаді керуючого директора, Westek має дуже амбітного та професійного діючого лідера".