Ваш партнер вже більше трьох десятиліть.

Важко уявити собі світ без нас.
News

PANASONIC ТА RODA COMPUTER ПОСИЛЮЮТЬ СПІВПРАЦЮ ДЛЯ РОЗРОБКИ ВІЙСЬКОВИХ ІТ-РІШЕНЬ

У червні компанії Panasonic Connect GmbH та roda computer GmbH підписали угоду про адаптацію продукції Panasonic для використання у військовій техніці. В рамках цієї угоди roda computer GmbH доповнить обладнання Panasonic TOUGHBOOK, серед іншого, військовими кільцевими роз'ємами або додатковими інтерфейсами на модульній основі.

Ці спеціальні військові рішення, які пропонуються по всій Європі, відкривають нові, гнучкі та орієнтовані на майбутнє використання мобільних ІТ для організацій у сфері безпеки та оборони. Panasonic і Roda пов'язує давня і довірча співпраця, яка виникла в процесі реалізації різних масштабних проектів в минулому і зараз продовжує активізуватися.

Особливо для військових користувачів важливо, часто навіть критично важливо, мати можливість на 100% покладатися на надійні технології. Panasonic розробляє та продає готові до використання мобільні пристрої під брендом TOUGHBOOK, яким довіряють міжнародні оборонні організації. Вони перевірені на міцність і надійність відповідно до найсуворіших військових стандартів. Оскільки кожен військовий підрозділ і кожна місія мають різні вимоги, завдяки розширеній співпраці широкий спектр модульних варіантів конфігурації, а також індивідуальні налаштування апаратного забезпечення Panasonic TOUGHBOOK можна реалізувати за допомогою комп’ютера Roda. Характеристики, гарантовані Panasonic щодо стійкості відповідно до стандартів MIL, дотримуються.

Продуктовий портфель двох провідних постачальників надійних і індивідуальних ІТ-рішень ідеально доповнює один одного: roda пропонує особливо надійні планшети та ноутбуки, такі як Rocky RK12 або Lizard RB14, з розміром дисплея до 17" і військовими інтерфейсами. Дані, що стосуються безпеки, захищені не тільки міцним корпусом, але також додатково захистом від радіації (TEMPEST) відповідно до національної зональної моделі (BSI) і міжнародного стандарту SDIP 27.

Завдяки багаторічному досвіду впровадження індивідуальних адаптацій у військовому середовищі та перевіреним пристроям Panasonic TOUGHBOOK для обох компаній та їхніх клієнтів відкриваються абсолютно нові перспективи у сфері безпеки та оборони.

Додаткову інформацію можна знайти на www.roda-computer.com та www.panasonic-defence.com/de/.

Додаткову інформацію про продукти Panasonic можна знайти за адресою: https://business.panasonic.de/.

Panasonic Connect Europe GmbH
Mobile Solutions Business Division

Marco Rach
Manager Marketing

Tel: +49 173 6 282 241
E-Mail: marco.rach@eu.panasonic.com

Web: https://business.panasonic.de/mobile-it-solutions

Panasonic Pressestelle
Fink & Fuchs AG

Patrick Rothwell
Director Customer Strategy

Tel: +49 611 74131-16

Daniel Streuber
Senior Account Manager

Tel: +49 611 74131-934

E-Mail: panasonic@finkfuchs.de

Про Panasonic Group

Panasonic Group є світовим лідером у розробці інноваційних технологій і рішень для різноманітних застосувань у побутовій електроніці, житловому будівництві, автомобілебудуванні, промисловості, зв’язку та енергетиці. 1 квітня 2022 року Panasonic Holdings Corporation була перетворена в діючу компанію. Під егідою холдингу знаходяться вісім компаній. Заснована в 1918 році, компанія веде свою діяльність на основі основоположних принципів, спрямованих на створення цінності та забезпечення стійких рішень для сучасного світу. За останній фінансовий рік (закінчився 31 березня 2022 року) компанія досягла консолідованого чистого обсягу продажів у розмірі 56,40 млрд євро. Panasonic пропонує високоякісні продукти та послуги під девізом «Live Your Best».

Для отримання додаткової інформації про Panasonic відвідайте: https://holdings.panasonic/global/.

Про Panasonic Connect Europe

Panasonic Connect Europe GmbH відповідає мінливим технологічним вимогам європейських компаній із жовтня 2021 року як гнучка організація «бізнес-бізнес». Під керівництвом генерального директора Хіроюкі Нішіуми понад 400 співробітників роблять значний внесок в успіх своїх клієнтів завдяки інноваційним продуктам, інтегрованим системам і послугам – і таким чином реалізують бачення «Змінюйте роботу, розвивайте суспільство та підключайтеся до завтрашнього дня».

Штаб-квартира Panasonic Connect Europe розташована у Вісбадені та складається з таких бізнес-сфер:

  • Мобільні рішення: широке портфоліо надійних ноутбуків, планшетів і кишенькових комп’ютерів TOUGHBOOK підвищує продуктивність мобільних співробітників.
  • З одного боку, Media Entertainment включає візуальні системні рішення з широким асортиментом потужних і надійних проекторів, а також високоякісних професійних дисплеїв. І, з іншого боку, Broadcast & ProAV для рішень Smart Live Production із наскрізного портфоліо PTZ і системних камер, відеокамер, платформи Kairos IT/IP, мікшерів і роботизованих рішень для живих записів на подіях, спортивних постановок, широко використовується на телебаченні та в студіях xR.
  • Рішення для бізнесу та промисловості: інноваційні рішення для ланцюгів поставок для роздрібної торгівлі, логістики та виробництва з унікальним підходом Gemba Process Innovation, тобто розробленим спільно з усіма учасниками процесу для підвищення операційної ефективності, кращого задоволення побажань кінцевих клієнтів і автоматизації або оцифрування процесів. Проекти здаються під ключ – інтегровані в існуючу ІТ-інфраструктуру.
  • Panasonic Factory Solutions Europe: широкий спектр інтелектуальних виробничих рішень, наприклад, для виробництва електроніки, роботів і зварювальних систем, а також програмних рішень для машинобудування, реалізують Smart Factory.

Ви можете знайти більше інформації на: https://business.panasonic.de/.